Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κοντά στο κρανίο θα βρείτε το σώμα του» - Ανατριχιαστικά ευρήματα μετά από μαρτυρία για τον Μάριο Παπαγεωργίου

   Μία μαρτυρία κρατούμενου, έρχεται να δώσει νέα στοιχεία, για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, που 11 χρόνια τώρα παραμένει άλυτο μυσ...

  



Μία μαρτυρία κρατούμενου, έρχεται να δώσει νέα στοιχεία, για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, που 11 χρόνια τώρα παραμένει άλυτο μυστήριο.

Ο άνθρωπος αυτός ήρθε σε επαφή με την εκπομπή «Φως στο τούνελ» και περιέγραψε το σημείο στο οποίο βρίσκεται τόσο το κρανίο, όσο και το υπόλοιπο σώμα, που όπως ισχυρίζεται ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

«Είναι 99,9% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω! Να ησυχάσει κι αυτή η μάνα…».

Άνθρωποι από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πήγαν στο σημείο και… όντως, μετά από έρευνα, βρήκαν εκεί ένα κρανίο!

Άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής ερεύνησαν την περιοχή στην οποία, σύμφωνα με την πληροφορία, βρίσκεται και «ο σκελετός κοντά στο κρανίο». Οι έρευνες ωστόσο δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα…

Τώρα, στα ευρήματα θα γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου ή σε κάποιον άλλο άνθρωπο που έχει εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι αν και για την υπόθεση είναι στη φυλακή ο άνθρωπος που θεωρείται υπεύθυνος για το θάνατό του, ακόμη δεν έχει αποκαλύψει τι απέγινε ο Μάριος ή το άψυχο σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.