Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδιανόητο... Τουρκία: Επταμελής οικογένεια Σύρων γλίτωσε από τον σεισμό αλλά πέθανε σε πυρκαγιά

    Σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου είχε καταφύγει στην κεντρική Τουρκία πέθανε σήμερα Παρασκευή (17/2) μια επταμελής οικογένεια Σύρ...

   



Σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου είχε καταφύγει στην κεντρική Τουρκία πέθανε σήμερα Παρασκευή (17/2) μια επταμελής οικογένεια Σύρων με πέντε παιδιά, που κατάφερε να γλιτώσει από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου που έπληξε τη νότια Τουρκία και τη βόρεια Συρία.



Σύμφωνα με το πρακτορείο DHA, η οικογένεια έφυγε από την περιοχή Νουρνταγκί στην επαρχία Γκαζίαντεπ και είχε καταφύγει σε συγγενείς της στο Ικόνιο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα από τη σόμπα με την οποία ζέσταιναν το μικρό πλινθόκτιστο σπίτι όπου έμεναν. Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το DHA, το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Οι επτά άνθρωποι που σκοτώθηκαν ήταν ένα ζευγάρι και τα πέντε του παιδιά, ηλικίας, 13, 8, 6 και 4 ετών, σύμφωνα με το Anadolu. Πέντε άλλα μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν.

Στην Τουρκία ζουν 3,7 εκατ. Σύροι πρόσφυγες που έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.