Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παύλος Πολάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτησή του – Ποια αδικήματα θα διερευνηθούν

   Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δ...

  



Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στις οποίες και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, για ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που μετείχαν στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο καταδίκασε τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, δικαστές που μετέχουν στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη με κατηγορούμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά και για δημοσιογράφους, τραπεζίτες και άλλους παράγοντες του δημοσίου βίου.



Με την παραγγελία του ο κ. Ελευθεριάνος ζητά από την προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου να διερευνηθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας η τέλεση δύο τουλάχιστον αδικημάτων: της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών.

Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά πλην της ανάρτησης του κ. Πολάκη, για τον οποίο η Εισαγγελία λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας θα αποστείλει την υπόθεση, όπως προβλέπεται, στη Βουλή για τα περαιτέρω, και σειρά αναρτήσεων στο διαδίκτυο από άλλους

Με ‘πηγές’ δεν θα ανοίξω διάλογο»

«Με ‘πηγές’ δεν θα ανοίξω διάλογο», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του από τα Σφακιά όπου βρίσκεται, μετά το «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις διαρροές της Κουμουνδούρου ότι «όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.