Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου»

   Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία ζει έναν εφιάλτη εδώ και 11 χρόνια, από τη στιγμή που το παιδί της απήχθη και δολο...

  



Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία ζει έναν εφιάλτη εδώ και 11 χρόνια, από τη στιγμή που το παιδί της απήχθη και δολοφονήθηκε χωρίς ποτέ να βρεθεί η σορός του.

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε ένα κρανίο σε δύσβατη περιοχή στα Δερβενοχώρια, έπειτα από πληροφορία που έδωσε κρατούμενος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μιλάει στο Mega και λέει με πόνο καρδιάς πως το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της.



«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δεν θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε η Βαρβάρα Θεοδωράκη.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις 20–30 ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω ελπίδες αν δεν δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του, αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Tο κρανίο που εντοπίστηκε στα Δερβενοχώρια έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο, προκειμένου να διευκρινιστεί το έτος θανάτου.

«Η πληροφορία που δόθηκε είναι σε στίγμα που έχουν κινηθεί οι δράστες και είναι και σε περιοχή, σε περιοχές που από την πρώτη στιγμή είχαν απασχολήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Στη συνέχεια, εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν, θα σταλεί DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό της μητέρας του Μάριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.