Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διάρρηξη «μαμούθ» σε μονοκατοικία στη Φιλοθέη: Έκαναν «φτερά» χρήματα και κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου!

   Πολύ καλά «διαβασμένοι» φαίνεται πως ήταν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Φιλοθέης. Οι δράστες κατάφεραν να...

  



Πολύ καλά «διαβασμένοι» φαίνεται πως ήταν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Φιλοθέης. Οι δράστες κατάφεραν να φύγουν με μετρητά και κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης του ενός εκατομμυρίου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάρρηξη στην Φιλοθέη έγινε στο σπίτι ενός 77χρονου επιχειρηματία. Οι δράστες αφού κατάφεραν να παραβιάσουν μια πλαϊνή πόρτα της μονοκατοικίας, άρχισαν να ερευνούν όλους τους χώρους του σπιτιού.

Στην αρχή, οι διαρρήκτες ανακάλυψαν περίπου 85.000 ευρώ σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στον 2ο όροφο. Στην συνέχεια, εντόπισαν και τα κοσμήματα, τα οποία ο επιχειρηματίας εκτιμά ότι η αξία τους ξεπερνούσε τις 800.000 ευρώ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση έχει το γεγονός ότι οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο σπίτι για να εντοπίσουν το σημείο όπου ήταν το κεντρικό καταγραφικό των καμερών ασφαλείας. Και το βρήκαν.

Οι διαρρήκτες εντόπισαν στο υπόγειο το σημείο όπου υπήρχε το καταγραφικό μηχάνημα και πριν εξαφανιστούν φρόντισαν να το απενεργοποιήσουν, να το ξηλώσουν εντελώς από τη βάση του, καταστρέφοντας όλες τις καλωδιώσεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το σπίτι έχει συναγερμό, ο οποίος ήταν απενεργοποιημένος.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.