Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιτωλικό: Κάτοικος αφόπλισε και συνέλαβε επίδοξο Ρομά ληστή που είχε... πλαστικό όπλο!

Όχι μόνο δεν τρόμαξε στη θέα ενός ένοπλου Ρομά, ο οποίος διέρρηξε το σπίτι του στο Αιτωλικό αργά το βράδυ του Σαββάτου, αλλά όρμησε κατά πάν...




Όχι μόνο δεν τρόμαξε στη θέα ενός ένοπλου Ρομά, ο οποίος διέρρηξε το σπίτι του στο Αιτωλικό αργά το βράδυ του Σαββάτου, αλλά όρμησε κατά πάνω του, τον αφόπλισε, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που του τοπικού τμήματος που έφτασαν αμέσως!



Ο λόγος για τον ένοικο του σπιτιού, από το το εσωτερικό του οποίου ο 45χρονος επίδοξος ληστής άρπαξε έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα και, μόλις τον είδε, τον απείλησε με το περίστροφο που κρατούσε. Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, όμως, διαπιστώθηκε ότι το όπλο ήταν... πλαστικό με καψύλλια! Πάντως, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου άσκησε στον 45χρονο δράστη δίωξη για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο ιδιοκτήτης συνέλαβε διαρρήκτη

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και στο Αγρίνιο, όπου ένας 26χρονος αποπειράθηκε να εισβάλει στον βοηθητικό χώρο ενός σπιτιού αλλά τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης που κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σπίτι έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.