Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον τσάκωσε ο σκύλος... Πωλούσε ναρκωτικά και «μαϊμού» αρχαιότητες στις Σέρρες

   Εκπλήξεις έκρυβε η έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Σερρών καθώς, εκτός από τα θαμμένα ν...

  



Εκπλήξεις έκρυβε η έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Σερρών καθώς, εκτός από τα θαμμένα ναρκωτικά που ξετρύπωσε ο σκύλος ανιχνευτής «Roxy», αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης πωλούσε σύγχρονα αντικείμενα που τα έκανε να μοιάζουν... αρχαία!



Ο εκπαιδευμένος σκύλος δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει το πρωί της Πέμπτης θαμμένες στο χώμα της αυλής έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 256,24 γραμμαρίων, άλλες τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, ένα δοχείο με υγρό που είχε μέσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης για την παρασκευή χασισέλαιου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στις αποθήκες του σπιτιού, οι αστυνομικοί βρήκαν 380 ευρώ, μία φορητή συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, αλλά και ένα αγγείο, ένα κύπελλο και τέσσερα πήλινα αντικείμενα, τα οποία ο δράστης είχε επεξεργαστεί ώστε να μοιάζουν με αρχαία, με σκοπό την πώλησή τους! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.