Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμάει να διαγράψει τον Πολάκη! Τον βγάζει και επίσημα εκτός ψηφοδελτίων και συζητά εξάμηνη ανατολή ιδιότητας μέλους!

Γιατί ο Σταλινομπολσεβίκος Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς των προγραφών και λάτρης της ...




Γιατί ο Σταλινομπολσεβίκος Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς των προγραφών και λάτρης της ΟΠΛΑ και των κατσαπλιάδων σφαγέων της,


Ομόφωνα δεκτή έγινε η εισήγηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα να βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη (02.03.2023) θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα πρέπει να μετέχει και ο Παύλος Πολάκης, καθώς είναι μέλος του Οργάνου. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι η τυπική έγκριση της απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας να θέσει εκτός ψηφοδελτίων τον Παύλο Πολάκη και στη συνέχεια θα συγκληθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας για να αποφασίσει τι θα γίνει με τον βουλευτή Χανίων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, τις τελευταίες ώρες αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές το σενάριο που θέλει την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Παύλου Πολάκη από έξι μήνες έως ένα χρόνο και όχι την διαγραφή του!

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε επί περίπου τέσσερις ώρες για την υπόθεση του Παύλου Πολάκη, μετά την επίμαχη ανάρτηση της Κυριακής που οδήγησε στην αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συνέδριο για την Υγεία, τόνισε ότι “εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεσή του από τη θέση του τομεάρχη. Εγώ κρίνω το μέτρο και τον βαθμό της αξιολόγησης των πράξεων που εκθέτουν το κόμμα μας. Εχω ευθύνη να προστατέψω το κόμμα μου, αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει διαδικασίες και όργανα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.