Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: Εμφανίστηκε άγνωστο αντικείμενο στον ουρανό - Επιστρέφουν εσπευσμένα οι πτήσεις

    Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Baza, ιπτάμενο αντικείμενο «άγνωστης ταυτότητας» εντοπίστηκε στην περιοχή και απογειώθηκαν...

   



Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Baza, ιπτάμενο αντικείμενο «άγνωστης ταυτότητας» εντοπίστηκε στην περιοχή και απογειώθηκαν εσπευσμένα καταδιωκτικά για αναγνώριση ή αναχαίτιση

Πτήσεις εσωτερικού της Ρωσίας με προορισμό την Αγία Πετρούπολη επιστρέφουν σήμερα στα αεροδρόμια από τα οποία αναχώρησαν, σύμφωνα με δεδομένα του εξειδικευμένου ιστότοπου FlightRadar24.

Τουλάχιστον πέντε πτήσεις που είχαν αναχωρήσει από τη Μόσχα για την Αγία Πετρούπολη έκαναν αναστροφή και επέστρεφαν στη Μόσχα περί τις 11:00 (τοπική ώρα· στις 10:00 ώρα Ελλάδας), αφού αρχικά έκαναν κύκλους, σύμφωνα με δεδομένα που έχουν αναρτηθεί στο ιστότοπο.

Δεν είναι προς το παρόν σαφής ο λόγος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Baza, για το οποίο το Reuters σημειώνει πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει, ιπτάμενο αντικείμενο «άγνωστης ταυτότητας» εντοπίστηκε στην περιοχή και απογειώθηκαν εσπευσμένα καταδιωκτικά για αναγνώριση ή αναχαίτιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.