Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βραχάτι Κορινθίας: Διαρρήκτες ξυλοκόπησαν και κράτησαν όμηρο 83χρονο!

    Τον κράτησαν όμηρο με σκοπό να εισβάλουν και στο χρωματοπωλείο του γιου του που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου Εφιαλτικό ξύπνημ...

   



Τον κράτησαν όμηρο με σκοπό να εισβάλουν και στο χρωματοπωλείο του γιου του που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου

Εφιαλτικό ξύπνημα επιφύλαξαν τρεις άγνωστοι κακοποιοί σε έναν ηλικιωμένο, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας σπάζοντας τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου και άρχισαν να τον χτυπούν, απειλώντας ότι θα τον σκότωναν αν δεν τους έδινε όσα χρήματα είχε.

Οι ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και δεν υπέκυψαν στις εκκλήσεις του άτυχου 83χρονου να μην του κάνουν κακό. Αντίθετα, συνέχισαν να τον χτυπούν, ώσπου αναγκάστηκε να τους δώσει τις οικονομίες του, ύψους 4.000 ευρώ. Όμως, δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά τον κράτησαν όμηρο με σκοπό να εισβάλουν και στο χρωματοπωλείο του γιου του που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος κατάφερε να ενεργοποιήσει το συναγερμό, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να πανικοβληθούν και να τραπούν σε φυγή. Ο τρομοκρατημένος 83χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να εντοπίσει τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.