Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαλαμίνα: Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον 62χρονο κωπηλάτη – Εντοπίστηκε νεκρός

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον 62χρονο κωπηλάτη ο οποίος ήταν αγνοούμενος στην Σαλαμίνα. Ο 62χρονος εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμε...





Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον 62χρονο κωπηλάτη ο οποίος ήταν αγνοούμενος στην Σαλαμίνα.

Ο 62χρονος εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Βαρέως στα Μέγαρα, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η λέμβος.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού


«Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Σαλαμίνας και Μεγάρων, από ιδιώτη, ότι 62χρονος ημεδαπός αγνοείται, ενώ επέβαινε σε κωπήλατη πνευστή λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΝΑΚΙΑ» ν. Σαλαμίνας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα στην περιοχή μετέβησαν δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυο (02) ιδιωτικά σκάφη καθώς και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Εν συνεχεία, ο 62χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία Βαρέως Μεγάρων, από στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ πλησίον του εντοπίστηκε και η κωπήλατη πνευστή λέμβο.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.