Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αττίλας 3»... Γεμίζουν την Κύπρο με τούρκους «σεισμοπαθείς»... με 4000 νέους εποίκους να έχουν φτάσει στα κατεχόμενα!

  Κι εμείς επιμένουμε εδώ και μια βδομάδα και από το stoxos.gr και από τον έντυπο "Στόχο", ότι οι τούρκοι θα κατεβάσουν στο νησία ...

 


Κι εμείς επιμένουμε εδώ και μια βδομάδα και από το stoxos.gr και από τον έντυπο "Στόχο", ότι οι τούρκοι θα κατεβάσουν στο νησία δεκάδες χιλιάδες "σεισμοπαθεί" και θα ανοιξουν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου για να τους εγκασταστήσουν, με πρόσχημα "ανθρωπιστικούς" λόγους.

Σύμφωνα με τον ψευτο-«υπουργό εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων» στα κατεχόμενα, Χασάν Τατσόι, μέχρι στιγμής 3.800 Τούρκοι σεισμοπαθείς έχουν βρει καταφύγιο στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με το HELLAS JOURNAL, αναφέροντας ότι στοιχεία λαμβάνονται από το παράνομο«τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών» και από το παράνομο «τμήμα μετανάστευσης», ο κ. Τατσόι δήλωσε ότι ο συντονισμός όσον αφορά την καταγραφή και την επισιτιστική βοήθεια γίνεται από την τουρκική παράνομη «πρεσβεία» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

«Είναι γνωστό τι δόθηκε σε ποιον, πότε δόθηκε, η ποσότητα που δόθηκε και πού βρίσκουν καταφύγιο αυτοί οι άνθρωποι. Με το έργο που θα επιτελέσει η τουρκική πρεσβεία στη Λευκωσία, υπό την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι αυτοί (δήθεν) θα επιστρέψουν, θα εξασφαλιστούν τα δικαιώματά τους στην Τουρκία», είπε ο παράνομος ψευτο-“υπουργός”. Αναφερόμενος στην προσπάθεια καταγραφής των αναγκών των ανθρώπων που φτάνουν στα κατεχόμενα από τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, ο κ. Τατσόι πρόσθεσε ότι «έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι για την εργασιακή εκμετάλλευση και την παράνομη εργασία».

Είπε πως «σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που έρχονται είτε ήρθαν σε κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο είτε εργάστηκαν στο παρελθόν στο νησί. Στα αρχεία μας είναι γνωστός ο βαθμός συγγένειας, η ηλικία και όλα τα στοιχεία τους. Δηλώσαμε ότι θα παρέχουμε ευκολία αν κάποιος ήθελε να εργαστεί. Εξηγήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να παράσχουμε στέγη και οποιοδήποτε μισθό”.

“Είπαμε ότι μπορούμε να παράσχουμε επισιτιστική βοήθεια. Είπαμε επίσης ότι θα πραγματοποιήσουμε εκστρατείες βοήθειας σε συνεννόηση με την κοινωνία των πολιτών. Πραγματοποιήσαμε μελέτες στον τομέα της εκπαίδευσης και της υγείας. Σε περίπτωση που οι σεισμόπληκτοι αποφασίσουν να παραμείνουν μόνιμα τότε θα πρέπει να συμμετάσχουν στην οικονομική ζωή, να αποκτήσουν οικονομικούς πόρους και να μετακομίσουν στα δικά τους σπίτια”, ανέφερε. Βεβαίως οι δηλώσεις του Τουρκοκύπριου “αξιωματούχου” είναι ψευτοδικαιολογίες, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι με αφορμή δήθεν τους σεισμούς, ο Ερντογάν θα έστελνε Τούρκους στην κατεχόμενη Κύπρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.