Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Ιωνία: Τα νέα στοιχεία για την δράση της συμμορίας από το 2013 – Η μυστηριώδης γυναίκα που αναζητούν οι Αρχές

   Νέα στοιχεία για την δράση της συμμορίας που άνοιξε πυρ σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί...

  



Νέα στοιχεία για την δράση της συμμορίας που άνοιξε πυρ σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 37χρονος θαμώνας του μαγαζιού.

Στοιχείο-«κλειδί» για την έρευνα των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αποτελεί το πολυτελές μαύρο τζιπ, μάρκας Cadillac το οποίο βρέθηκε παρκαρισμένο ελάχιστα μέτρα μακριά από την καφετέρια, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Το όχημα, που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα, αναγνώρισαν αμέσως στελέχη από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, την Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών

Το χαρακτηριστικό πολυτελές όχημα οδηγούσε πάντα ένας σκληρός Αλβανός κακοποιός, που θεωρείται ο αρχηγός της συμμορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η δράση του εν λόγω κακοποιού στον χώρο της νύχτας είναι ευρεία και απασχολεί εδώ και καιρό τόσο την Δίωξη Ναρκωτικών όσο και τα Τμήματα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και Εκβιαστών.

Ο εν λόγω Αλβανός κακοποιός είναι και ο ιδιοκτήτης ενός club στα Σεπόλια, που θεωρείται ως «έδρα» της σκληρής συμμορίας. Μάλιστα το όχημα είχε χρησιμοποιηθεί σε δύο διαφημιστικά βίντεο του club.
Η μυστηριώδης γυναίκα

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η φονική συμπλοκή στην Νέα Ιωνία είναι πιθανόν ότι είναι συνέχεια μίας διαμάχης που έγινε έξω από το club τον περασμένο Δεκέμβριο και ίσως να είναι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι. Τότε απετράπη την τελευταία στιγμή η συμπλοκή.

Τα στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να συνδυάσουν τα δεδομένα στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν όσους έλαβαν μέρος στη συμπλοκή.

«Κομβικό ρόλο στην έρευνά μας παίζει ο εντοπισμός και η μαρτυρία της γυναίκας που, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν μαζί με τον τραυματία. Θέλουμε να μα περιγράψει την σκηνή των πυροβολισμών, αν θυμάται πρόσωπα, αλλά και γιατί έφυγε, ενώ ο 37χρονος ήταν τραυματίας» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.