Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο φίλες του 18χρονου που έπεσε από μπαλκόνι - Είχε κάνει χρήση κάνναβης

      Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε η υπόθεση του τραυματισμού του 18χρονου ποδοσφαιριστή από την Ηλιούπολη, που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας ...

     



Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε η υπόθεση του τραυματισμού του 18χρονου ποδοσφαιριστή από την Ηλιούπολη, που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από το μπαλκόνι παραλιακού ξενοδοχείου της Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς συνελήφθησαν για ναρκωτικά δύο συνομήλικες φίλες του που βρίσκονταν μαζί του στο δωμάτιο.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών που διερευνούσαν τις συνθήκες του περιστατικού, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος νεαρός είχε κάνει χρήση κάνναβης στο δωμάτιο των δύο κοριτσιών και βγήκε στο μπαλκόνι, όπου φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο που είχαν μισθώσει για το τριήμερο οι δύο κοπέλες, οι οποίες επίσης είναι από την Ηλιούπολη, και βρήκαν στην κατοχή τους κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίου και ένα μεταλλικό τρίφτη καπνού. Οι δύο 18χρονες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με προφορική εντολή της οποίας αφέθηκαν ελεύθερες.

Ο 18χρονος αθλητής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας των Τραχώνων Αλίμου, που φέρεται να είχε φραστική αντιπαράθεση με μια από τις δύο κοπέλες πριν από την πτώση του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής, αλλά με κατάγματα στα δυο του πόδια και την σπονδυλική στήλη. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι γονείς του που έφτασαν εσπευσμένα στην Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.