Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλεξανδρούπολη: 18χρονη φοιτήτρια πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και δέχτηκε επίθεση με χτυπήματα στο πρόσωπο

  Άλλο ένα περιστατικό αναίτιας επίθεσης ανδρός κατά γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ύστερα από καταγγελία ...

 



Άλλο ένα περιστατικό αναίτιας επίθεσης ανδρός κατά γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ύστερα από καταγγελία του θύματος στην Αστυνομία.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας e-evros.gr το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, σε κεντρική οδό της πόλης, αφορά μια 18χρονη φοιτήτρια, η οποία την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ηλικίας περί τα 45-50 ετών.

Πιο αναλυτικά, ο «εύσωμος και κοντός» άντρας, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, αρχικά την πλησίασε, ζητώντας της αναπτήρα και προσπαθώντας να πιάσει συζήτηση μαζί της. Η κοπέλα φοβισμένη προσπάθησε να τον αποφύγει και τότε ο άνδρας της επιτέθηκε, χτυπώντας την με δύναμη στο πρόσωπο.

Η φοιτήτρια, όπως ήταν αναμενόμενο πανικοβλήθηκε και τρέχοντας να σωθεί από τον βίαιο άγνωστο, κρύφτηκε στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, περιμένοντας να απομακρυνθεί ο δράστης.

Τις επόμενες μέρες, η φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.