Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Το ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο… απέτυχε – Άφησε πίσω την τσάντα με τα κλοπιμαία αξίας άνω των 150.000 ευρώ

    Το σχέδιο ενός άνδρα για να “τρυπώσει” σε κοσμηματοπωλείο και να το αδειάσει, ενώ όλοι διασκέδαζαν στο καρναβάλι στο βράδυ της Κυριακής...

   



Το σχέδιο ενός άνδρα για να “τρυπώσει” σε κοσμηματοπωλείο και να το αδειάσει, ενώ όλοι διασκέδαζαν στο καρναβάλι στο βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα, δεν πήγε όπως ήθελε. Δυστυχώς για εκείνον ενεργοποίησε τον συναγερμό και οι άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι κατάφεραν να πάρουν τα κλοπιμαία ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.



Ο δράστης χρησιμοποιώντας μια σκάλα αλουμινίου αναρριχήθηκε από το πίσω μέρος του κοσμηματοπωλείου στην οδό Ρήγα Φεραίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αφαίρεσε μέρος από τα κεραμίδια της σκεπής και στη συνέχεια άνοιξε τρύπα με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου στην εσωτερική ψευδοροφή και εισήλθε στους κύριους χώρους του καταστήματος.

Αφαίρεσε 109 ρολόγια χειρός, 7 λουράκια ρολογιών και στυλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ, καθώς και αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα απροσδιόριστης αξίας.

Ο δράστης για κακή του τύχη, ενεργοποίησε τον συναγερμό και στο σημείο έφτασαν άμεσα υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι, οι οποίοι τον εντόπισαν έξω από το κοσμηματοπωλείο. Προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν χωρίς να τα καταφέρουν. Όμως κατάφεραν να του πάρουν ένα σακίδιο πλάτης στο οποίο είχε βάλει τα κλοπιμαία, τα οποία επέστρεψαν στην 53χρονη ιδιοκτήτρια.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τον δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.