Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκαν δύο άτομα – Σε συμπληρωματική απολογία ο Ηλίας Μίχος

     Το δρόμο για τη φυλακή πήραν δυο ακόμη άνδρες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό ανεβάζοντας στους δε...

    



Το δρόμο για τη φυλακή πήραν δυο ακόμη άνδρες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό ανεβάζοντας στους δεκατέσσερις τους κατηγορούμενους που έχουν προφυλακιστεί.



Οι δυο κατηγορούμενοι, οι οποίο κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους , έλαβαν κλήσεις σε απολογία από την αρμόδια ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση μετά την νέα κατάθεση της ανήλικης η οποία έδωσε νέα στοιχεία για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τα επόμενα εικοσιτετράωρα , μεταξύ των οποίων και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος , σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία, καλείται ο Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση και είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα συμπληρωματικά στοιχεία που έδωσε η 12χρονη φαίνεται πως έχουν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ανάκριση που αφορά νέα πρόσωπα αλλά και συγκεκριμένα περιστατικά για τα οποία , όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί να δώσει απαντήσει ο επιχειρηματίας. Παράλληλα, θεωρείται θέμα χρόνου η νέα αίτηση αποφυλάκισης που θα καταθέσει η μητέρα της ανήλικης η οποία επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ισχυρισμό που επιβεβαιώνει στις καταθέσεις του και το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.