Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λύσσαξε ο προοδευτικάριος του ροζουλί συνονθυλεύματος, Ζαχαριάδης, για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο

 Στα ύψη έχει ανέβει η πολιτική αντιπαράθεση για την κηδεία του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι παρότι η κηδεία δεν γίνεται με τιμές αρχηγού...


 Στα ύψη έχει ανέβει η πολιτική αντιπαράθεση για την κηδεία του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι παρότι η κηδεία δεν γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους, φαίνεται να τηρείται ένα άτυπο πρωτόκολλο ανάλογων περιστάσεων. Μιλώντας σχετικά ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασε το γεγονός ότι υπάρχουν ουρές και ουσιαστικά γίνεται λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών!

Είναι προφανές ότι έχει φύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή κι αυτό το σεβόμαστε. Ολο το υπόλοιπο το ταρατατζούμ με δηλώσεις, πρώην αρχηγών, πρώην βουλευτών, από κορυφαίους υπουργούς, διάφοροι παίρνουν το αεροπλάνο για οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη για να μην μπουν στο δίλημμα αν θα πάνε ή δεν θα πάνε στην κηδεία, θεωρώ ότι έχει πολιτικό περιεχόμενο κι αυτό με ανησυχεί.

Οταν την πήρε η κυβέρνηση την απόφαση για κηδεία ιδιώτη, ήταν σε ένα πλαίσιο λογικής, αλλά από τις εσωτερικές πιέσεις άρχισε να ξεσέρνει. Λαϊκό προσκύνημα σε κηδεία ιδιώτη δεν προβλέπεται» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.