Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμμορία Ρομά «έγδυσε» το ΟΑΚΑ… Πλιάτσικο και ζημιές 50.000 ευρώ

  Στις 50.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά από τη ληστεία στο ΟΑΚΑ,σύμφωνα με την ομοσπονδία τοξοβολίας, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δ...

 



Στις 50.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά από τη ληστεία στο ΟΑΚΑ,σύμφωνα με την ομοσπονδία τοξοβολίας, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες χτύπησαν σε δύο φάσεις.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιefimerida.gr, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και ώρα 03:30, όταν τέσσερις Ρομά ηλικίας περίπου 20 ετών ακινητοποίησαν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος εργαζόταν στον χώρο ως φύλακας εγκατάστασης στο ΟΑΚΑ και αφού τον χτύπησαν, στη συνέχεια του έκλεψαν το αυτοκίνητο, το κινητό και χρήματα.

Νωρίτερα όμως τη Δευτέρα είχε σημειωθεί το πρώτο χτύπημα, όταν άρπαξαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Οι ληστές πήραν τηλεοράσεις, χρονόμετρα, ηχητικές εγκαταστάσεις και ασυρμάτους. Την επομένη, αφού χτύπησαν και λήστεψαν τον φύλακα, μπήκαν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και έκλεψαν βέλη, τόξα και υλικό αγώνων αξίας περίπου 10.000 ευρώ. Η Αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομοσπονδία, καθώς οι δράστες μετά τη ληστεία ό,τι έβλεπαν πως τους είναι άχρηστο, το ξεφορτώνονταν σε διάφορα σημεία κατά τη διαφυγή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.