Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απόπειρα ληστείας έδειξε το μαύρο Tokarev του Βουλγαρονιγηριανού τραπερ... Αρνείται την κατηγορία για οπλοκατοχή

  Περιπλέκει την εμπλοκή του Βουλγαρονιγηριανού τραπερ η βαλιστική εξέταση στο “μαύρο” Tokarev που κατασχέθηκε στην κατοχή του, καθώς έχει ...

 



Περιπλέκει την εμπλοκή του Βουλγαρονιγηριανού τραπερ η βαλιστική εξέταση στο “μαύρο” Tokarev που κατασχέθηκε στην κατοχή του, καθώς έχει απασχολήσει σε απόπειρα ληστείας

Η βαλλιστική εξέταση στα Εργαστήρια της ΔΕΕ, για το «μαύρο» Tokarev (τοκάρεφ) που κατασχέθηκε στην κατοχή του Roy Emeruom, γνωστό με το προσωνύμιο ως Thug Smile, “έδειξε” απόπειρα ληστείας με απειλή. Με αυτή την εξέλιξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί και το κατηγορητήριο σε βάρος του 26χρονου Βουλγαρονιγηριανού Roy Emeruom, με τις Αρχές να ερευνούν την προέλευση του όπλου και πώς κατέληξε στην κατοχή του, καθώς και αν ο ίδιος έχει και άλλες ποινικές εμπλοκές.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος Γιώργος Μακρής, παρέστη ως νομικός συμπαραστάτης του Roy Emeruom, ο οποίος φέρεται να αρνείται ότι το όπλο του ανήκει και δηλώνει αθώος. «Εκπροσώπησα από κοινού με το Γιώργο Κριεμάδη τον καλλιτέχνη. Ως υπερασπιστές του εντολέα μας δηλώνω ότι αρνείται εντελώς την κατηγορία της οπλοκατοχής και επιθυμεί να αποδείξει την αθωότητά του σε άμεσο χρόνο. 

Ο ίδιος, λυπάται όχι τόσο για την κατηγορία, αλλά γιατί ως γέννημα θρέμμα της γειτονιάς των Σεπολίων θα ήθελε πολύ το βράδυ του Σαββάτου, να βρίσκεται όπως είχε προγραμματίσει, στο «Σεράφειο» στο χριστουγεννιάτικο bazaar για τα κακοποιημένα παιδιά. Η ευαισθησία του χαρακτήρα του δεν του επέτρεψε να μην εισφέρει και ο ίδιος οικονομικά, ωστόσο πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του κι ως εκ τούτου το μόνο του άγχος ήταν αυτό», δήλωσε ο νομικός Γιώργος Μακρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.