Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαράτε στο ψαχνό... Το Συμβούλιο Επικρατείας αρχίζει να ξεψαχνίζει τις ΜΚΟ

    Στο μικροσκόπιο του Συμβουλίου της Επικρατείας ήδη κρίνεται η νομιμότητα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), τα νομοθετικά μέτρα που ...

   



Στο μικροσκόπιο του Συμβουλίου της Επικρατείας ήδη κρίνεται η νομιμότητα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), τα νομοθετικά μέτρα που ελήφθησαν, η εγγραφή τους στο Μητρώο των ΜΚΟ, αλλά και τα κριτήρια κάτω από τα οποία μπορούν να απασχολούνται οι εργαζόμενοι στις ΜΚΟ.

Το τελευταίο διάστημα η νομιμότητα λειτουργίας τους -από ποινικής, οικονομικής και ηθικής σκοπιάς- έχει απασχολήσει το πανελλήνιο και ειδικά με δύο υποθέσεις που κινητοποίησαν τόσο τον επικεφαλής για το Ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη όσο και την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή της «HumanRights360». Ήδη με εντολή του κ. Βουρλιώτη είναι σε πλήρη εξέλιξη εισαγγελική έρευνα και εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο, όπως είναι αυτό της εγκληματικής οργάνωσης, του ξέπλυμα μαύρου χρήματος, της απιστίας και της απόκρυψης στοιχείων από τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» κ.λπ.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ ήρθε στο προσκήνιο μετά τις καταγγελίες της ότι οι ελληνικές αρχές άφησαν στη τύχη τους 38 μετανάστες στον Εβρο τον περασμένο δεκαπενταύγουστο, αν και βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος, με αποτέλεσμα να πεθάνει ένα παιδί, καταγγελίες που αποδείχτηκαν ανυπόστατες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.