Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χειροπέδες σε δολοφόνο ληστή που τρομοκρατούσε Ηλιούπολη, Δάφνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωσ...





Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωση το θύμα του κακοποιού έχασε τη ζωή του και σε άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά.

Με τη σύλληψη του δολοφόνου ληστή οι Αρχές εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε Δάφνη και Ηλιούπολη, καθώς και μία κλοπή μοτοσικλέτας.

Στη μία επίθεση του δράστη μία ηλικιωμένη κατέληξε, και στη δεύτερη μία γυναίκα τραυματίστηκε.

Για τις δύο υποθέσεις ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην Ηλιούπολη, το βράδυ της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 15 μηνών, για κλοπή.

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του και σε κλοπή μοτοσυκλέτας, που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της μίας ληστείας.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 10ης Νοεμβρίου στην Ηλιούπολη, ο δράστης επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα μίας ηλικιωμένης. Από το τράβηγμα η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της στο κεφάλι, από τον οποίο, 48 ώρες αργότερα, πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Πάλι βράδυ στις 27 – 28 Νοεμβρίου έκλεψε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ηλιούπολης, όπου άρπαξε την τσάντα άλλης ηλικιωμένης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στα χέρια και το ισχίο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος ληστής, 53 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.