Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύα Καϊλή: Τι συνηθίζεται για τις μητέρες με μικρά παιδιά στη φυλακή που κρατείται στο Βέλγιο

Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Εύα Καϊλή ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια της να αποφυλακιστεί. Μετά και τις τελευταίες απ...





Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Εύα Καϊλή ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια της να αποφυλακιστεί.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις των βελγικών και ιταλικών ΜΜΕ ότι η Εύα Καϊλη γνώριζε για τις βαλίτσες με τα μετρητά του Παντσέρι και μάλιστα προσπάθησε και να τον προειδοποιήσει μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, νομικοί κύκλοι του Βελγίου σχολιάζουν ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πολύ δύσκολα θα αποδείξει ενώπιον του δικαστή ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί.

Οι ελπίδες αποφυλάκισης της πρώην αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αφενός στο αν θα πείσει τις βελγικές αρχές ότι δεν είχε καμία ανάμειξη για την υπόθεση, ενώ σε μεγάλο βαθμό θέλει να στηριχτεί και στο γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να μεγαλώσει την μικρή κόρη που έχουν με τον Φραντζέσκο Τζόρτζι.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, είναι πολύ συνηθισμένο στις φυλακές του Χάρεμ, όπου βρίσκεται και η Εύα Καϊλή, οι κρατούμενες να έχουν μαζί τα παιδιά τους.

«Ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε»

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για τη φερόμενη κατάθεση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου στις αρχές.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι η κ. Καϊλή ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή ότι συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της. Σημείωσε ακόμα ότι η εντολέας του δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα και πρόσθεσε ότι ουδέποτε στη ζωή της έχει δωροδοκηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.