Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους έχει κάτσει στο λαιμό και θα τους πνίξει... Οργή και Χολή από τα τουρκικά μέσα κατά του «τουρκοφάγου» Μπομπ Μενέντεζ!

Το στέρεο βέτο του Ρόμπερτ Μενέντεζ στα διεκδικούμενα εκ μέρους της Τουρκίας αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη εκνευρίζει στο μέγιστο βαθμό τη...





Το στέρεο βέτο του Ρόμπερτ Μενέντεζ στα διεκδικούμενα εκ μέρους της Τουρκίας αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη εκνευρίζει στο μέγιστο βαθμό την Αγκυρα.

Και σε αυτό το κλίμα έχουν αρχίσει να επανεμφανίζονται δημοσιεύματα όπως αυτό της Hurriyet πριν από λίγο:

O τίτλος είναι, πάνω – κάτω, «Πείσμα της Ελλάδας για τα F-16! Τώρα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτό το όνομα…»

Και μέσα στο κείμενο σημειώνεται: «Παρά τη συνεχιζόμενη θετική ατμόσφαιρα στις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ και την ολοκλήρωση των τεχνικών συνομιλιών, τα ελληνικά ΜΜΕ επιμένουν ότι υπάρχουν μεγάλα εμπόδια στην πώληση των F-16. Το όνομα στο οποίο ελπίζουν περισσότερο τα ελληνικά ΜΜΕ είναι ο Μπομπ Μενέντεζ, Πρόεδρος Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, ο οποίος είναι γνωστός για τις αντιτουρκικές του δηλώσεις».

Παραθέτουν μάλιστα ελληνικά δημοσιεύματα που καλύπτουν τις πρόσφατες δηλώσεις Μενέντεζ, ενώ το κείμενο τελειώνει με την ελπίδα ότι ο Μπάιντεν μπορεί να μεταπείσει τιον Γερουσιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.