Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οκτώ Αφγανοί στην Θεσσαλονίκη κρατούσαν όμηρους δύο Μαροκινούς

  Την απελευθέρωση δύο Μαροκινών που κρατούνταν όμηροι πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσα...

 



Την απελευθέρωση δύο Μαροκινών που κρατούνταν όμηροι πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη οκτώ Αφγανών ηλικίας 17 έως 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή, εκβίαση, εγκληματική οργάνωση και απείθεια.



Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα στην Άνω Πόλη, δύο άτομα, τα οποία κρατούνταν παρά τη θέλησή τους, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εντός του ίδιου διαμερίσματος, βρέθηκαν και τέσσερις από τους δράστες, οι 2 εκ των οποίων στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε διπλανό διαμέρισμα της ίδιας περιοχής εντοπίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην ίδια περίπτωση, ένα εκ των οποίων φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, χτυπούσαν τα θύματα και απαιτούσαν από αυτά χρήματα, προκειμένου να τους μεταφέρουν σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.