Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός 62χρονου από παρέα ατόμων ηλικίας 21 και 27 ετών

  Νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ ατόμων, σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης (29/11) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαιστού του Νομού Η...

 



Νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ ατόμων, σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης (29/11) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαιστού του Νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, νεαροί δράστες εντόπισαν έναν συντοπίτη τους στο χωριό Παναγιά του Δήμου Φαιστού και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Πρόκειται για νεαρούς δράστες ηλικίας 21 και 27 ετών οι οποίοι και αναζητούνται, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους το θύμα.

Σημειώνεται πως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 62χρονου παθόντα, οι περίοικοι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου μετέφεραν το θύμα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, διέταξαν την άμεση διακομιδή του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Τέλος την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παθών και δράστες ήταν γνωστοί μεταξύ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.