Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά τα 25άρια έρχεται... κανονικός χειμώνας - Οι εκτιμήσεις για τον καιρό τα Χριστούγεννα

«Σκαμπανεβάσματα» παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικο...





«Σκαμπανεβάσματα» παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 16/12 στη χώρα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη.

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια του διημέρου Δευτέρας και Τρίτης, όπου σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κατά 12-13°C για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ο Γιάνννης Καλλιάνος αναλύοντας τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, αναφέρει ότι οι βοριάδες θα ενισχυθούν στα 8-9 μποφόρ (ειδικά στα Αιγαίο ακόμη και 10 μποφόρ οι ριπές τους) και όπως είναι φυσιολογικό, επειδή η κακοκαιρία αυτή θα συνοδεύεται και από υγρασία, θα εκδηλωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά αλλά και σε άλλα διαμερίσματα της χώρας.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κάτι ιδιαίτερο για τον καιρό των Χριστουγέννων. Ο καιρός θα είναι «μαλακός» υπογραμμίζει χαρακτηριστικα.

Για μετά τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει και μετά τις 26 Δεκεμβρίου αναμένεται να δούμε βροχοπτώσεις. Υπάρχει δηλαδή, η τάση ο καιρός να είναι χειμωνιάτικος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.