Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους ενοχλούν και οι επιπλέον 250 συνοριοφύλακες που πάνε στον Έβρο και φράκτης που χαλάει στα σχέδια τους...

Βασικά τους ενοχλεί και που υπάρχουμε, αλλά δεν θα κρύψουμε ότι επ' αυτού τα αισθήματα είναι αμοιβαία... Η Ελλάδα θα αναθέσει 250 συνορι...




Βασικά τους ενοχλεί και που υπάρχουμε, αλλά δεν θα κρύψουμε ότι επ' αυτού τα αισθήματα είναι αμοιβαία...

Η Ελλάδα θα αναθέσει 250 συνοριακούς αστυνομικούς για να ενισχύσουν τα μέτρα περιπολίας και επιτήρησης στην περιοχή του Έβρου  στα τουρκικά σύνορα λέει η Γενί Σαφάκ σήμερα...

Και συνεχίζουν γιατί εκτός από τους επιπλέον συνοριοφύλακες τους ενοχλεί και ο φράκτης, αναφέροντας πως στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό του 2023 στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είπε ότι οι φράχτες που κατασκευάστηκαν για να εμποδίσουν τη διέλευση παράτυπων μεταναστών στην περιοχή του Έβρου θα επεκταθούν κατά μήκος των συνόρων, θα ενημερωθούν τα συστήματα ηλεκτρονικής επιτήρησης και θα τοποθετηθούν 250 νέοι συνοριοφύλακες. 

Δηλώνοντας ότι προτεραιότητά τους ως υπουργείο είναι η αποτροπή των παράνομων διελεύσεων, ο Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι το 2022 αποτράπηκαν 250 χιλιάδες παράνομες διελεύσεις και πιάστηκαν 1200 λαθρέμποροι. 

Η Αθήνα καταλήγει η Γενί Σαφάκ... αύξησε το μήκος του χαλύβδινου φράχτη που εγκατέστησε στα χερσαία σύνορά της με την Τουρκία σε 40 χιλιόμετρα προκειμένου να αποτρέψει την παράτυπη μετανάστευση και η κατασκευή του φράχτη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Πάντως να ξέρουν ότι θα τον πάρουμε τον φράκτη από εκεί όταν λίαν συντόμως μετακινηθούν τα σύνορα προς τον Βόσπορο -σε πρώτη φάση- όπως και οι ίδιοι καταγγέλλουν δημόσια ότι επιδιώκουν μαζί με την Ελλάδα δυνάμεις προς δυσμάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.