Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Τι λέει μετά την νέα δίωξη ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Ρομά

Νέα δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ασκήθηκε σε βάρος του αστυνομικού, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 16χρονο Ρομά σ...





Νέα δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ασκήθηκε σε βάρος του αστυνομικού, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη.



Συγκεκριμένα, στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης επέστρεψε ο φάκελος της δικογραφίας για τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικά πυρά στη διάρκεια καταδίωξης και ήδη ζητήθηκε και ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό, από απόπειρα ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο όπως ήταν η αρχική δίωξη, πριν ο ανήλικος καταλήξει, έπειτα από οκτώ μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου).

«Περιμένω να με καλέσει ο ανακριτής»

Ο 34χρονος αστυνομικός μίλησε στον ΑΝΤ1 για την νέα δίωξη. «Περιμένω να με καλέσει ο ανακριτής προκειμένου να απολογηθώ και να δώσω εξηγήσεις για την νέα δίωξη σε βάρος μου, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο» είπε ο αστυνομικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.