Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός και Ρομά οι δυο προφυλακισμένοι μαθητές που επιχείρησαν να βιάσουν 14χρονη συμμαθήτριά τους μέσα στο σχολείο!

Απόφαση προφυλάκισης για τους δύο ανήλικους δράστες επίθεσης με σεξουαλικά κίνητρα σε βάρος 13χρονης μαθήτριας στο Γυμνάσιο Κορίνθου ενώ οι...





Απόφαση προφυλάκισης για τους δύο ανήλικους δράστες επίθεσης με σεξουαλικά κίνητρα σε βάρος 13χρονης μαθήτριας στο Γυμνάσιο Κορίνθου ενώ οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Δύο 15χρονοι, 13χρονος, 16χρονος Ρομά, και 14χρονος από την Αλβανία συνομήλικος συμμαθητής της μαθήτριας που δέχθηκε την επίθεση απόπειρας βιασμού μέσα στο προαύλιο του συστεγαζόμενου, 1ου Γυμνασίου- Λυκείου Κορίνθου, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο 16χρονος Ρομά και ο 14χρονος Αλβανός, από τους πέντε ανήλικους κατηγορούμενους κρίθηκαν προφυλακιστέοι και θα μεταφερθούν στις φυλακές Ανηλίκων στη Κασσαβέτεια του Βόλου, με σύμφωνα γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, για απόπειρα βιασμού. Οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι δράστες και κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους- μεταξύ άλλων- με επιβολή παρακολούθησης από Κοινωνικό Λειτουργό και Παιδοψυχολόγο, παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχές και αλλαγή Σχολικού περιβάλλοντος.

Η απολογία των πέντε ανήλικων κατηγορουμένων ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12-12.00) διακόπηκε στη μία περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/12), ενώ η ανάκριση συνεχίζεται το πρωί της ίδιας ημέρας. Εντός της ημέρας, αναμένεται η συνυποβολή της ιατροδικαστικής εξέταση και η εξέταση των μαρτύρων.

Με κοινή υπερασπιστική γραμμή οι πέντε κατηγορούμενοι μαθητές του Γυμνασίου Κορίνθου, ισχυρίζονται μέσω των συνηγόρων τους, ότι δεν έχουν τελέσει τις πράξεις που τους αποδίδονται, “έπαιζαν” με τη δεκατετριάχρονη μαθήτρια χωρίς να έχουν προβεί σε άλλες πράξεις.

Η 13χρονη, από το απόγευμα της Τετάρτης (14/12) μεταφέρθηκε σε ειδική δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπου παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων περιέγραψε κατά την εξέτασή της, την επίθεση σε βάρος της.

«Η κόρη μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παιδιά από το σχολείο της της προξένησαν αυτό το κακό μέσα στο ίδιο το σχολείο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν να μιλάνε στους γονείς τους και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγγίζει αλλά και οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους ώστε να τα βοηθούν», περιέγραψε η μητέρα της ανήλικης.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε και δικογραφία για τους γονείς των πέντε παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.