Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός: Η κακοκαιρία «Fobos» φέρνει σημαντικά ύψη βροχής - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από την Ιταλία πρόκειται να κινηθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και θα προκαλέσουν σημαντικά ύψη βρο...





Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από την Ιταλία πρόκειται να κινηθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και θα προκαλέσουν σημαντικά ύψη βροχής στα δυτικά τμήματα της χώρας.



Η κακοκαιρία «Fobos» όπως δόθηκε από την ομάδα της Κεντρικής Μεσογείου θα επηρεάσει σημαντικά τα βορειοδυτικά Βαλκάνια (την περιοχή Μαυροβουνίου) σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων κατά διαστήματα, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα είναι κατά τόπους έντονα στα δυτικά τμήματα, ενώ έως τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας θα επηρεάσουν μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Δυτική Ελλάδα και κυρίως η Ήπειρος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί ήδη σημαντικά ύψη βροχής και λαμβάνοντας υπ΄ όψη τα προγνωστικά δεδομένα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ευρύτερη περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.