Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιράν: Γιατρός που βοηθούσε τραυματισμένους διαδηλωτές ξυλοκοπήθηκε άγρια από τις δυνάμεις ασφαλείας

Ούτε οι γιατροί δεν γλιτώνουν από τη βία του ισλαμικού καθεστώτος του Ιράν. Γιατρός δέχτηκε επίθεση από τις αρχές ασφαλείας τη στιγμή που ...



Ούτε οι γιατροί δεν γλιτώνουν από τη βία του ισλαμικού καθεστώτος του Ιράν. Γιατρός δέχτηκε επίθεση από τις αρχές ασφαλείας τη στιγμή που βοηθούσε τραυματισμένους διαδηλωτές.



Οι δολοφονικές επιθέσεις των δυνάμεων ασφαλείας του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν είναι καθημερινό φαινόμενο. Το ίδιο και οι διαμαρτυρίες πολιτών που διαδηλώνουν υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Τη λαϊκή έκρηξη πυροδότησε η εν ψυχρώ δολοφονία της νεαρής Μεχσά Αμινί, που το μόνο της «έγκλημα» ήταν ότι δεν είχε πλήρως καλυμμένα τα μαλλιά της.

Ένα από το πιο πρόσφατα κρούσματα της κρατικής βίας στο Ιράν είναι ο άγριος ξυλοδαρμός από τις δυνάμεις ασφαλείας ενός γιατρού που βοηθούσε τους τραυματίες διαδηλωτές.

Σχόλια χρηστών του Twitter ανέφεραν, ανάμεσα σε άλλα, ότι «η Ισλαμική Δημοκρατία των παιδοκτόνων στο Ιράν επιτίθεται και χτυπά τη σκληρή δουλειά των γιατρών επειδή περιθάλπουν ανθρώπους που τραυματίστηκαν από το καταπιεστικό καθεστώς. Στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, είναι επίσης έγκλημα η υπακοή στον όρκο της Ιατρικής».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.