Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απειλεί ξανά ο Τσελίκ: «Θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και Δένδιας δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν»

  "Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φιλοξενεί τους τρομοκράτες του FETO και του PKK" Νέες ψεύτικες αιτιάσεις για την κόντρα που έχει α...

 



"Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φιλοξενεί τους τρομοκράτες του FETO και του PKK"

Νέες ψεύτικες αιτιάσεις για την κόντρα που έχει ανοίξει η Τουρκία με την Ελλάδα εφηύρε ο Ομέρ Τσελίκ. Ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) κατηγορεί ανυπόστατα την Αθήνα ότι φιλοξενεί τους τρομοκράτες του FETO και του PKK.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την εμμονή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Δένδια, καθώς δήλωσε προκλητικά ότι «θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν» αναφορά στο περιστατικό του υπουργού Εξωτερικών στην Τρίπολη.


«Εάν ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας θα σπεύδουν στις χώρες με τις οποίες η Τουρκία έχει αποδοτικές σχέσεις όταν κάνουμε περαιτέρω βήματα, μπορώ να σας πω ότι θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν και θα γυρίζουν στον αέρα. Για να ακολουθούν τα βήματα που κάνουμε εμείς» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη.

«Αγωνιούν επειδή σε περίπτωση που γίνει η προσέγγιση της Τουρκίας με την Αίγυπτο τελειώνουν οι παράνομες κινήσεις της Ελλάδας και τα παράνομα βήματά της στην Ανατολική Μεσόγειο» δήλωσε προκλητικά ο Ομέρ Τσελίκ… ξεχνώντας την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία. «Ο (Δένδιας) δεν πήρε αποτέλεσμα στη Λιβύη, και ούτε θα πάρουν κάποιο αποτέλεσμα» ισχυρίστηκε.

«Η Ελλάδα που είχε αποχωρήσει από το NATO και αργότερα με την έγκριση μας επέστρεψε στο ΝΑΤΟ σήμερα είναι μια χώρα που φιλοξενεί τους τρομοκράτες του FETO και του PKK έχει τα στρατόπεδά τους και τους στηρίζει» τόνισε ο Τσελίκ, επιμένοντας στα ψεύδη της Άγκυρας.

Για Φινλανδία και Σουηδία το στέλεχος του AKP διεμήνυσε πως «όταν θα θεωρήσουμε πως μας ικανοποιούν οι νομικές αλλαγές τις οποίες θα κάνουν τότε με χαρά θα πούμε το ‘ναι’. Όμως όσο δεν συμβαίνει αυτό και δεν μας ικανοποιούν δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε την έγκριση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.