Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεκάδες τούρκοι νεκροί...!!! Ταυτόχρονη επίθεση Κούρδων σε στρατιωτικές βάσεις

Αποκρούστηκε επιχείρηση Τούρκων κομάντος που έκαναν αποστολή αναγνώρισης στην Β.Συρία-Με “ αυστηρές” δηλώσεις δεν πρόκειται να σταματήσει τ...





Αποκρούστηκε επιχείρηση Τούρκων κομάντος που έκαναν αποστολή αναγνώρισης στην Β.Συρία-Με “ αυστηρές” δηλώσεις δεν πρόκειται να σταματήσει την χερσαία εισβολή ο στρατός του Ερντογάν στην Συρία

Οεπικεφαλής του SDF Mazloum Abdi, είχε προειδοποιήσει την Άγκυρα να μην συνεχίσει τους εξοντωτικούς βομβαρδισμούς διότι θα δοθεί ανάλογη απάντηση, αλλά δεν εισακούστηκε.

Πριν λίγο κουρδικά και συριακά ΜΜΕ, ανέφεραν οι δυνάμεις του SDF πραγματοποίησαν επιδρομές σε τουρκικά φυλάκια και μαχητές που υποστηρίζονται από την Τουρκία σε Tal Manakh και στο Kniher, καταστρέφοντας 2 στρατιωτικές βάσεις και σκοτώνοντας δεκάδες άτομα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι 12 Τούρκοι στρατιώτες και 8 φιλότουρκοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν σε αντίποινα, από τις δυνάμεις του SDF, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι οι ενέργειές τους πραγματοποιήθηκαν ως νόμιμη απάντηση σε αντίποινα στις τουρκικές επιθέσεις.

Το Κέντρο Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) ανακοίνωσε τα εξής:

“12 Τούρκοι στρατιώτες και 8 μισθοφόροι που υποστηρίζονται από τους Τούρκους σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων νόμιμης απάντησης που διεξήγαγαν οι δυνάμεις μας ως αντίποινα στις τουρκικές επιθέσεις σε περιοχές που εκτείνονται από το Ζαρκάν έως τη Μάνμπιτζ», ανέφερε σήμερα η οργάνωση και συνεχίζει: «τις τελευταίες πέντε ημέρες, οι δυνάμεις μας απέτρεψαν τέσσερις απόπειρες εισβολής του τουρκικού στρατού και των μισθοφόρων του μετά από συγκρούσεις μαζί τους».

Πληροφορίες φέρουν Τούρκους κομάντος να επιχείρησαν να διεισδύσουν σε συγκεκριμένα σημεία στην Βόρεια Συρία, με σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για την τουρκική χερσαία εισβολή, αλλά εντοπίστηκαν και αναχαιτίστηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.