Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακλόνητη η Ρωσοτουρκική συμμαχία... «Συναντήθηκα με Πούτιν για την Σινώπη, ελπίζω να φτιάξουμε 4 αντιδραστήρες»…

Σε δηλώσεις που έκανε ο ισλαμότουρκος Ερντογάν, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής : ¨Στις συναντήσεις που μετείχαμε είδαμε ότι εκτιμήθηκαν τα β...



Σε δηλώσεις που έκανε ο ισλαμότουρκος Ερντογάν, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Στις συναντήσεις που μετείχαμε είδαμε ότι εκτιμήθηκαν τα βήματα που κάναμε ως Τουρκία στα θέματα της ενέργειας και της υγείας. Κατά τον ίδιο τρόπο γίναμε μάρτυρες ότι η πρωτοβουλία μας για την ανταλλαγή κρατουμένων και του διαδρόμους σιτηρών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, χαιρετίστηκαν από τους ηγέτες του κόσμου.
…..
(Σχετικά με τη συνάντηση με τον Μπάϊντεν)
Μου είπε πως “Σας ευχαριστούμε για το ρόλο σας σε αυτό το διάδρομο των σιτηρών”. Πέραν τούτου στο θέμα των f16 ανέφερε πως η δουλειά είναι πλήρως στα χέρια του και ότι είναι ευαίσθητος σε αυτό. Σε αυτό το θέμα Θα συνεχίσουμε τις σχέσεις μας. Εν προκειμένω παρακολουθώντας στενά αυτή τη διαδικασία μέσω των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, ελπίζω ότι σύντομα θα επιλύσουμε το θέμα των F-16.

(Για την συνάντηση με τον Μακρόν)
Ξέρετε πως ενα από τα πιο σημαντικά ζητήματα με τη Γαλλία είναι το ζήτημα των SAMP-T. Σε συνάντηση που είχαμε με τον Ιταλό πρωθυπουργό για αυτό το θέμα είπε πως “Υπάρχουν ακόμη κάποια τεχνικά προβλήματα, λύνοντας τα αυτά ως τρίο Γαλλία, Ιταλία και Τουρκία να λύσουμε το συντομότερα το θέμα των SAMP-Τ”. Η πρώτη μας συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό ήταν επίσης πολύ σοβαρή και αποφασιστική συνάντηση. Η συνάντησή μας ήταν ιδιαίτερα καλή για την αμυντική βιομηχανία. Παράλληλα καλή υπήρξε και η συνομιλία μας σχετικά με την ενέργεια. Είχαμε μία καλή συζήτηση για τη Λιβύη. Είχαμε μία καλή συζήτηση και για τη μετανάστευση.
……
(Για την ενέργεια)
Ως Τουρκία αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι στο θέμα της ενέργειας είμαστε σε καλή θέση. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Ιδιαίτερα όταν ολοκληρώθηκε του Αγίου σε 2-3 χρόνια θα έχουμε αποκτήσει πολύ σοβαρές δυνατότητες από εκεί. Στη συνέχεια συναντήθηκα και με τον κύριο Πούτιν για την Σινώπη. Ελπίζω να φτιάξουμε τέσσερις αντιδραστήρες εκεί και να έχουμε δυνατότητες ίσες ή και περισσότερες από ότι από το Ακουγιού. Μόλις τα αποκτήσουμε αυτά, η Τουρκία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την ενέργεια. Θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση. Και μάλιστα μπορούμε εύκολα να αρχίσουμε να εξάγουμε ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.