Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιος ήταν ο 28χρονος Αρχισμηνίας που σκοτώθηκε στην Κατεχάκη... Έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο

   Ποιος ήταν ο 28χρονος Αρχισμηνίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη Ένας 28χρονος Α...

  



Ποιος ήταν ο 28χρονος Αρχισμηνίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη

Ένας 28χρονος Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη.

Ο 28χρονος έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο το οποίο θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στη γέφυρα Καλατράβα, στις παρυφές της υπόγειας διάβασης. Πήγε από εκεί προκειμένου να κόψει δρόμο για να προλάβει το λεωφορείο, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Ο άτυχος αρχισμηνίας αρχικά παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο «ανέβαινε» τη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το σώμα του 28χρονου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει πολιτικό όχημα του στρατού με συμβατικές πινακίδες.

Οδηγός του οχήματος αυτού ήταν φαντάρος ο οποίος από τη σύγκρουση υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ποιος ήταν ο 28χρονος Αρχισμηνίας που σκοτώθηκε στην Κατεχάκη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ, ο Αρχισμηνίας (ΤΗΓ) Α.Τ., 28 ετών, υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, και τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων σήμερα στις 05:40. Ο θανών μετέβαινε στη Μονάδα του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.