Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύλληψη 22χρονου από την Αλεξανδρούπολη στην Τουρκία με την κατηγορία της κλοπής

     Αντιμέτωπος με κάθειρξη που μπορεί να φτάσει τα 10 χρόνια ένας νεαρός από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές αρχ...

    



Αντιμέτωπος με κάθειρξη που μπορεί να φτάσει τα 10 χρόνια ένας νεαρός από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στο τελωνείο, στα Ύψαλα, στην Τουρκία πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το e-evros, ο 22χρονος μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής με έναν φίλο του στην Τουρκία για ταξίδι αναψυχής.

Στο γυρισμό και στο τελωνείο της γείτονος, οι τουρκικές αρχές μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα του 22χρονου τού ζήτησαν να βγει από το αυτοκίνητο και προχώρησαν στη σύλληψη του. Ο νεαρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής.

Πριν από δύο μήνες ο συλληφθείς είχε επισκεφθεί και πάλι την Τουρκία με έναν άλλο φίλο του. Κατά την παραμονή του εκεί βρήκε ένα πορτοφόλι με χρήματα κοντά στο τελωνείο και ο 22χρονος μαζί με τον συνταξιδιώτη του αφαίρεσαν τα λεφτά από το πορτοφόλι και στη συνέχεια το πέταξαν.

Ωστόσο οι κάμερες ασφαλείας στο τούρκικο τελωνείο κατέγραψαν τις κινήσεις τους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους την Παρασκευή.

Το δεύτερο άτομο αφέθηκε ελεύθερο όταν διαπιστώθηκε ότι δεν συμμετείχε στο περιστατικό πριν από δύο μήνες.

Ο νεαρός αυτή τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος στην Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι ζητούν το δεύτερο άτομο που συμμετείχε στο περιστατικό προκειμένου να βρεθεί κι αυτός αντιμέτωπος με τους εκεί νόμους.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Ελληνική Πρεσβεία στην Τουρκία η οποία όρισε μια γυναίκα δικηγόρο για την υπεράσπιση του 22χρονου η οποία δε γνωρίζει την ελληνική γλώσσα.

e-evros


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.