Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια, βιασμός 12χρονης: Το προφίλ του 39χρονου που συνελήφθη - Του αρέσουν τα όπλα

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση της 12χρονης και οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη...





Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση της 12χρονης και οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Πρόκειται για έναν 35χρονο εισοδηματία και έναν 39χρονο υπάλληλο σε εταιρεία σεκιούριτι.



Ο δεύτερος είναι κάτοικος Νέου Ηρακλείου, χωρισμένος με ένα 9χρονο παιδί και φέρεται ότι όχι μόνο συνομίλησε με την ανήλικη αλλά τη βίασε κιόλας. Ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο και σε βάρος του εκκρεμούσε το ένα από τα τέσσερα εντάλματα τα οποία είχε εκδώσει η ανακρίτρια μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, μάλιστα, εντόπισαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα τάμπλετ, έναν φορητό υπολογιστή καθώς και ένα όπλο το οποίο ο 39χρονος κατέχει νόμιμα.

Όπως φαίνεται και στο Facebook του, του αρέσουν τα όπλα. Μάλιστα, επιδεικνύει τη συλλογή από το πολεμικό υλικό που διαθέτει.



Πέρα από τα όπλα είναι και λάτρης των μηχανών καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά.

Στο προφίλ του στο Facebook έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τον σκύλο του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με την ανήλικη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.