Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Παίρνει φόρα και ρίχνει ανυποψίαστο άτομο στις ράγες του μετρό - ΒΙΝΤΕΟ

   Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις ΗΠΑ κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Στο βίντεο δείχνει έναν άνδρα σε σταθμό του μετρό...

  



Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις ΗΠΑ κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Στο βίντεο δείχνει έναν άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν να επιτίθεται και να σπρώχνει έναν 32χρονο στις ράγες.

Η επίθεση συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής γύρω στις 14:40 στις γραμμές του τρένου L προς τα βόρεια στο σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία, την οποία επικαλείται η New York Post.



Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα του δράστη το Σάββατο, τα οποία τον δείχνουν να στέκεται στη μία πλευρά της πλατφόρμας με τα χέρια του διπλωμένα και με την πλάτη στις γραμμές, καθώς εντοπίζει τον στόχο του στην άλλη πλευρά της πλατφόρμας κοντά σε ένα άλλο σύνολο γραμμών.

Ο δράστης κοιτάζει και προς τις δύο κατευθύνσεις, σαν να ελέγχει ότι το πεδίο είναι ελεύθερο και στη συνέχεια τρέχει προς το θύμα. Το ανυποψίαστο θύμα πέφτει στο έδαφος και πέφτει στις ράγες αφήνοντας μόνο τα γυαλιά ηλίου του στην γεμάτη κόσμο πλατφόρμα. Στη συνέχεια, ο επιτιθέμενος τρέχει πίσω στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε, παίρνει το σακίδιό του και φεύγει από το σημείο.

Το θύμα τραυματίστηκε αλλά δεν χτυπήθηκε από τρένο, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Ένας εργαζόμενος στα μέσα μεταφοράς που μίλησε με το θύμα δήλωσε στην Post την Παρασκευή ότι ο άνδρας είχε χτυπήσει τον ώμο του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.