Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύργος: Όπλα και σχεδόν ενάμισι κιλό κάνναβης στα σπίτια δυο διακινητών

    Μπλόκο στην εθνική οδό Πύργου- Κυπαρισσίας έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε δυο Έλληνες, για τους οποίους είχαν π...

   



Μπλόκο στην εθνική οδό Πύργου- Κυπαρισσίας έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε δυο Έλληνες, για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούν ποσότητες κάνναβης. Άλλωστε, ο ένας από αυτούς τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν στα σπίτια τους σε περιοχές του Πύργου, οι αστυνομικοί βρήκαν οκτώ συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 255,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία οι δράστες σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση. Επιπλέον, κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και μια κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής.

------------------------------------------


Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής, της διακίνησης ναρκωτικών από κοινού και της παράβασης του νόμου για όπλα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.