Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλτερ Έγκο (Βήμα) «Επί βδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης».

Η ανακοίνωση της Άλτερ Έγκο Η εταιρία στην οποία ανήκει το Βήμα, εξέδωσε ανακοίνωση για την «διακοπή της συνεργασίας» με τον Παναγιώτη Μίχο...





Η ανακοίνωση της Άλτερ Έγκο

Η εταιρία στην οποία ανήκει το Βήμα, εξέδωσε ανακοίνωση για την «διακοπή της συνεργασίας» με τον Παναγιώτη Μίχο γιό του κτήνους Ηλία Μίχου. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Άλτερ Έγκο δεν πήρε «αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία» την απόφαση και πως ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο να μείνει «περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση» και αυτό γιατί ο ίδιος, αποδέχθηκε πως τις τελευταίες εβδομάδες «γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Παναγιώτης Μίχος δεν δέχθηκε την πρόταση της Άλτερ Έγκο και έθεσε εαυτόν εκτός εταιρείας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ομίλου Άλτερ Έγκο αναφέρει: «Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση. Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης. Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου...»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.