Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απειλούν τον Α/ΓΕΕΘΑ οι τούρκοι... «Αν συνεχίσει ο Φλώρος να φωτογραφίζεται και να προκαλεί ενδεχομένως θα υποστεί και τις συνέπειες»…

  Ο αναλυτής ασφαλείας Αμπντουλλάχ Αγάρ, σχολιάζει την επίσκεψη Φλώρου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λέγοντας τα εξής : “Επιτρέψτε ...

 



Ο αναλυτής ασφαλείας Αμπντουλλάχ Αγάρ, σχολιάζει την επίσκεψη Φλώρου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λέγοντας τα εξής :

“Επιτρέψτε μου να κάνω μία μικρή ειρωνεία. Αν προσέξετε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, διακρίνεται εκεί πέρα ένας μάγειρας στρατιώτης που φορά λευκή ποδιά.Μήπως έσφαξαν κάποιο κουρμπάνι εκεί, μήπως δηλαδή ο ίδιος πήγε εκεί να σφάξει κάποιο κουρμπάνι ; Πρέπει να το δούμε αυτό, πρέπει να δούμε τι έσφαξαν. 

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου πρέπει να αντιληφθεί καλά πως ο πόλεμος δεν μοιάζει με τη φωτογράφιση με στρατιώτες με λευκή πόδια.Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας δεν είναι ένας αρχηγός Γενικού Επιτελείου που έχει δει πόλεμο. 

Θεωρητικά μελετά τον πόλεμο, και από την άλλη κινείται με μία βασική ασθένεια που υπάρχει στους στρατιωτικούς και η οποία όταν δεν ελέγχεται μπορεί να οδηγήσει μία χώρα στην καταστροφή. Αν συνεχίσει να φωτογραφίζεται και να προκαλεί πολύ σοβαρές χώρες όπως η Τουρκία, τότε ενδεχομένως θα υποχρεωθεί να υποστεί και τις συνέπειες.”

Αφού αντιδρούν έτσι οι Τούρκοι, πρέπει ΚΑΘΕ εβδομάδα ένας υψηλόβαθμος του στρατού μας, να μεταβαίνει σε ακριτικές περιοχές όπως αυτά τα νησιά και να φωτογραφίζεται. …https://tourkikanea.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.