Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ήμουν πρόθυμος να πεθάνω»... Ο εγγονός του Κένεντι πολέμησε κρυφά στο πλευρό των Ουκρανών χωρίς καμία εμπειρία- «Ήμουν πρόθυμος να πεθάνω»

''Συγκινήθηκα βαθιά με αυτό που είδα να συμβαίνει στην Ουκρανία- Ήθελα να βοηθήσω'' Αν και όπως λέει ο ίδιος, δεν διέθετε σ...





''Συγκινήθηκα βαθιά με αυτό που είδα να συμβαίνει στην Ουκρανία- Ήθελα να βοηθήσω''

Αν και όπως λέει ο ίδιος, δεν διέθετε στρατιωτική εμπειρία, αποφάσισε ότι το σημαντικότερο για αυτόν ήταν να βρεθεί στο πλευρό των Ουκρανών και να πολεμήσει εναντίον των Ρώσων. Ο λόγος για τον Κόνορ Κένεντι, γόνος της πολυθρύλητης αμερικανικής οικογένειας

Ο Κόνορ Κένεντι, ο γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, πολέμησε κρυφά εναντίον της Ρωσίας στην Ουκρανία ενώ δηλώνει ότι το ατού του ήταν ότι ήταν "πρόθυμος να πεθάνει εκεί".

Ο γόνος των Κένεντι, επέστρεψε στο σπίτι του με ασφάλεια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six.

Ο Κόνορ Κένεντι, 28 ετών, δημοσιοποίησε τη συγκλονιστική του εμπειρία στο Instagram γράφοντας:

"Συγκινήθηκα βαθιά με αυτό που είδα να συμβαίνει στην Ουκρανία τον περασμένο χρόνο. Ήθελα να βοηθήσω. Όταν άκουσα για τη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας, ήξερα ότι ήθελα να πάω και έτσι πήγα στην πρεσβεία για να καταταγώ την επόμενη μέρα".

Ο Κόνορ Κένεντι, εγγονός του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, αποκάλυψε ότι πήγε κρυφά στην Ουκρανία και ότι πολέμησε ανώνυμα καθώς χρησιμοποίησε άλλο όνομα.

"Ήμουν πρόθυμος να πεθάνω εκεί"

"Δεν ήθελα να ανησυχούν η οικογένεια ή οι φίλοι μου και δεν ήθελα να μου φέρονται διαφορετικά εκεί", εξηγεί ο Κόνορ Κένεντι στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Φτάνοντας, δεν είχα προηγούμενη στρατιωτική εμπειρία και δεν ήμουν καλός, αλλά μπορούσα να κουβαλάω βαριά πράγματα και μάθαινα γρήγορα. Ήμουν πρόθυμος να πεθάνω εκεί. Έτσι σύντομα συμφώνησαν να με στείλουν στο βορειοανατολικό μέτωπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.