Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Τουρκία θέλει μεθοριακό επεισόδιο... Ύποπτη επιχειρησιακή τακτική από πλευράς τουρκικών αρχών»

Την εκτίμηση ότι η Τουρκία προσπαθεί να ωθήσει σε μεθοριακό επεισόδιο μετέφερε, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου μιλών...





Την εκτίμηση ότι η Τουρκία προσπαθεί να ωθήσει σε μεθοριακό επεισόδιο μετέφερε, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.



Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα και τις μεταναστευτικές ροές, ο Λευτέρης Οικονόμου επισήμανε πως “παρατηρούμε τελευταία μια αρκετά προκλητική συμπεριφορά από τουρκική πλευρά να ωθεί σε μεθοριακό επεισόδιο, είμαστε ψύχραιμοι, ενεργούμε με βάση εθνικό συμφέρον, όλη η Βουλή είναι ενωμένη και δίνουμε απάντηση”.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στο περιστατικό του Αυγούστου με τους 38 μετανάστες στον Έβρο ​επισημαίνοντας πως ο όλος θόρυβος δημιουργήθηκε λόγω των μηνυμάτων από μια ΜΚΟ που τελικά ζήτησε συγνώμη και αναφερόμενος στην εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού μίλησε για μια ύποπτη επιχειρησιακή τακτική από πλευράς τουρκικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.