Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο παιδεραστής στον Άγιο Παντελεήμονα ξανάρχισε τα ίδια μόλις βγήκε από τη φυλακή - Βίασε δύο αγόρια 7 και 8 ετών

Με "δόλωμα" μερικά ευρώ, αποπλάνησε δύο ανήλικα αδέρφια από την Αλβανία, ένας σεσημασμένος παιδεραστής που συνελήφθη το βράδυ της...





Με "δόλωμα" μερικά ευρώ, αποπλάνησε δύο ανήλικα αδέρφια από την Αλβανία, ένας σεσημασμένος παιδεραστής που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, σοκάρει.

Ο 63χρονος άνδρας προσέγγισε τα δύο αγόρια ηλικίας 7 και 8 ετών, τα οδήγησε σπίτι του με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος και ασέλγησε σε βάρος τους. Η μητέρα των παιδιών που αντιλήφθηκε τη συνέβη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και ο άνδρας εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οδό Αχαρνών και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 63χρονος είχε προβεί κατ' επανάληψή σε γενετήσιες πράξεις με τα δύο αγόρια το τελευταίο δεκαήμερο.

Μάλιστα ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα. Είχε αποφυλακιστεί από το κατάστημα κράτησης Γρεβενών στις 4 Φεβρουαρίου του 2020, αφού είχε εκτίσει ποινή με κατηγορίες που αφορούσαν μεταξύ άλλων βιασμό και αποπλάνηση ανήλικων.

------------------------------------------


Η αστυνομία διαπίστωσε αμέσως ότι εκτός από τα δύο αδέρφια, ο 63χρονος είχε προσεγγίσει με αντίστοιχο τρόπο και ένα 15χρονο αγόρι από τη Ρουμανία. Μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων του είναι πολύ μεγαλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.