Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι άλλο μας περιμένει; «Χρονοταξιδιώτης» προειδοποιεί για πτώση μετεωρίτη στην Ευρώπη το 2023!

 Ένας λογαριασμός στο TikTok έχει γίνει viral, αφού ο χρήστης με το «Time Voyager» υποστηρίζει ότι κάνει ταξίδι στο χρόνο και προειδοποιεί π...


 Ένας λογαριασμός στο TikTok έχει γίνει viral, αφού ο χρήστης με το «Time Voyager» υποστηρίζει ότι κάνει ταξίδι στο χρόνο και προειδοποιεί πως μια μεγάλη πόλη της Ευρώπης θα χτυπηθεί από έναν μετεωρίτη.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο TikToker αναφέρει ότι από το 2023 θα ξεκινήσει μια σειρά από περίεργα φαινόμενα στη Γη. Αρχικά, στην Ολλανδία θα ανακαλυφθεί μια αρχαία κρύπτη με μυστικά αρχαίων πολιτισμών και έπειτα ένας μετεωρίτης θα «εξαφανίσει» το Άμστερνταμ.

«Προσοχή! Ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο και αυτά είναι δύο σημαντικά γεγονότα που έρχονται στην Ολλανδία», αναφέρει, προσθέτοντας: «4 Ιανουαρίου 2023: Ανακαλύπτεται ένα καταφύγιο που έχει μυστικά από αρχαίους πολιτισμούς. 28 Απριλίου 2023: Το Άμστερνταμ χτυπιέται από μετεωρίτη, με αυτόν να καταστρέφει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης».

Μάλιστα, ανέφερε ότι η Αυστραλία θα μπει σε σκληρό lockdown, χειρότερο από εκείνο του κορονοϊού, λόγω «επιδημίας από την κλιματική αλλαγή».


Επίσης, πρόσθεσε πως η Ανταρκτική σύντομα θα κατοικήσιμη, με αποτέλεσμα να αναμένεται ο εποικισμός της από ανθρώπους.

Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει το βρετανικό δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος στο TikTok, ισχυρίζεται πως είναι χρονοταξιδιώτης κι ότι έρχεται από το μέλλον. Πριν λίγους μήνες, ακόμα ένας χρήστης είναι αναφέρει πως ήξερε τι θα γινόταν το 2023, αναφέροντας ότι υπόγεια πλάσματα θα προσπαθήσουν να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.