Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ροδόπη: Χειροπέδες σε λαθρέμπορους καπνικών ειδών - Κατασχέθηκαν πάνω από 1.700 πακέτα τσιγάρων

  Τον ίδιο οικισμό της Ροδόπης είχαν ως ορμητήριο δύο Έλληνες λαθρέμποροι καπνικών προϊόντων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς ...

 



Τον ίδιο οικισμό της Ροδόπης είχαν ως ορμητήριο δύο Έλληνες λαθρέμποροι καπνικών προϊόντων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών που ακολούθησαν την προανάκριση της Ασφάλειας Κομοτηνής, το πρωί της Παρασκευής.



Αρχικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες καθώς, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατέσχεσαν συνολικά 1.280 λαθραία πακέτα τσιγάρων και επτά συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, συνελήφθη ο δεύτερος δράστης μετά από έρευνα στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε, όπου βρέθηκαν άλλα 440 πακέτα τσιγάρων.

Τα καπνικά είδη, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν. Οι ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα διαβιβάστηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.