Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στο Παρίσι με τη νεκρή 12χρονη σε βαλίτσα – Το ανατριχιαστικό στοιχείο στο κορμάκι της

  Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι, όπου ένα 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε μια βαλίτσα. Της είχαν κόψει το λαιμό, ενώ ένα παρά...

 



Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι, όπου ένα 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε μια βαλίτσα. Της είχαν κόψει το λαιμό, ενώ ένα παράξενο στοιχείο στην υπόθεση προκαλεί ανατριχίλα: οι αριθμοί 1 και 0 είχαν «τοποθετηθεί» στο κορμάκι της, σύμφωνα με τις αρχές.



Τα χέρια και τα πόδια του παιδιού, το οποίο δεν έχει κατονομαστεί ήταν δεμένα με ταινία και φαίνεται πως η αιτία του θανάτου είναι η ασφυξία, όπως μεταδίδουν Fox News και Independent.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν ανακριθεί για την υπόθεση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις.

Οι γονείς του κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία ότι η κόρη τους δεν επέστρεψε σπίτι μετά το σχολείο στη γαλλική πρωτεύουσα την Παρασκευή.

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι φροντιστής στο κτίριό τους, είπε στην αστυνομία ότι είδε την κόρη του με μια γυναίκα γύρω στα 20 σε βίντεο από το κτίριο – με τη γυναίκα να εμφανίζεται στη συνέχεια στις εικόνες κουβαλώντας τη βαλίτσα. Οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα ίχνη απαγωγής στο υπόγειο του κτιρίου.

Το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία έλαβε μια κλήση για ύποπτη βαλίτσα στη Rue d’Hautpoul, μερικούς δρόμους μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αριθμοί 1 και 0 είχαν «τοποθετηθεί» στο νεκρό σώμα του παιδιού με μια «συσκευή», γράφει η New York Post.

------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.