Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τρεις από τους βιαστές της – Αυτό είναι το προφίλ τους

  Τρεις από τους βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη, κατά τη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, μετά τη σύλληψη του 53χρονου στον Κολ...

 



Τρεις από τους βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη, κατά τη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, μετά τη σύλληψη του 53χρονου στον Κολωνό, ο οποίος την εξέδιδε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η αστυνομία έδειξε στο κοριτσάκι φωτογραφίες υπόπτων, που προέκυψαν από τις συνομιλίες που βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης.

>
Το παιδί αναγνώρισε τρεις από τους βιαστές του. Πρόκειται για έναν 32χρονο με μακριά μαλλιά, ο οποίος φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον 53χρονο, μέσω της σελίδας που είχε φτιάξει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έναν 35χρονο πολύ γυμνασμένο και έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, εύσωμο, με λίγα μαλλιά και γυαλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά 40 – 50 παιδοβιαστές είχαν προσεγγίσει τον 53χρονο για τη 12χρονη, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί πήγαινε σε οίκο ανοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.