Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια: Έρχονται δέκα νέα εντάλματα για τους βιασμούς της 12χρονης

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές για τα εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν, καθώς έχουν ταυτοποιήσει την πλειοψηφία των προσώπων...





Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές για τα εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν, καθώς έχουν ταυτοποιήσει την πλειοψηφία των προσώπων που φέρονται να είχαν επαφές με την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Η 12χρονη αναμένεται αύριο (26/10) να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς. Πρόκειται να δει μια σειρά από φωτογραφίες υπόπτων και να δεχθεί ερωτήσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Στόχος είναι όλοι όσοι πήραν μέρος στον «γολγοθά» που ανέβαινε να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η 12χρονη παραμένει με πέντε από τα αδέρφια της στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα δύο μεγαλύτερα που έχουν ενηλικιωθεί προσπαθούν να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους. Ήδη την έχουν επισκεφθεί δύο φορές στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθούν να διαχειριστούν τη θύελλα που προκάλεσαν οι καταιγιστικές αποκαλύψεις.

Οι δύο καθ’ ομολογίαν παιδοβιαστές που είχαν συλληφθεί πρώτοι, παραμένουν στις φυλακές και τηρούν πλέον σιγή ιχθύος. Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, δείχνουν πως όχι μόνο διαχειριζόταν την επίμαχη διαδικτυακή εφαρμογή, αλλά πολλές φορές παρίστανε την 12χρονη και της έκλεινε ραντεβού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον 10 εντάλματα σύλληψης. Από αυτούς, οι τρεις είναι άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία και υποστήριξαν ότι μπορεί να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη, αλλά όπως είπαν δεν προχώρησαν σε συνάντηση μαζί της.

Ανάμεσα σε αυτούς που συναντήθηκαν με την ανήλικη, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που βρέθηκαν είναι και ένας 65χρονος, ο οποίος έχει και εγγόνια.

Ένας από τους τελευταίους που πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν είναι ένας 54χρονος. Δήλωσε οικογενειάρχης και φέρεται να υποστήριξε πως μπήκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα από περιέργεια. Τόνισε ότι δεν συναντήθηκε και δεν πλήρωσε χρήματα σε κανέναν για την 12χρονη.

Ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, η μητέρα της 12χρονης συμφώνησε με τους δικηγόρους της, να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης. Σύμφωνα με τη δική της πλευρά από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπεία και ζητάει να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση, με άλλους περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.